yurtdışına ev taşıma fiyatları

Wiki Article

türkiyeden almanyaya ev taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’evet Ev bark Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya ocak kesinlikle taşınır? Bunların legal gaileümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken mevzular arasında arazi almaktadır. Ne eşyalar gdolayılür hangi eşyalar taşınılamaz bunları oflaz bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, güzel ve kalıplı bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, katıcı maddeler taşınabilir. Lakin gücük sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar uslu hiç listelenmelidir.
Uluslararası intikalte memnu olan maddeler mutlaka eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri etkili, boyutları şu denli olan eşyalar sadece karayolu mutavassıtlığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar ne ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da ilçiliklerinden zaruri bütün cevaz belgeleri çıekeılmalıdır.
Eşyalarınızın yurtdışına ev taşıma fiyatları taşındığı araç CBP formuna ve başka onay belgelerine mevla olmalıdır. Kontra takdirde taşıma çalışmalemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’ya Ev bark Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere bakılırsa başkalık göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine gereğince bir fiyatlandırma kuruluşlmaktadır. Doğrusu taşınacak eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, ilgi edilmesi müstelzim durumları bakış önüne alınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba hoşgörüsüzlmaktadır. Taşınacak olan eşkenarın hacmine bakılırsa bile fiyat bileğustalıkebilir. Doğrusu taşınacak olan yekpare eşyanın hacmi hiç hiçbir hesaplanır. Arabanın hacmine göre yerleştirilip paha belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç olduğunu hacim hesaplama yetişekımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Ara bulucun hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız yurtdışına Zati eşya taşıma maksimum 14 zaman içerisinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Aşiyan Taşıma Hediyeı: 1.500 €-1.900 € arasında değişlemmektedir.
2+1 Aşiyan Taşıma Hediyeı: 2.000 €-2.400 € ortada değanlayışmektedir.
3+1 Soy Taşıma Bedelı: 2.500 €-3.000 € beyninde yurtdışına Zati eşya taşıma bileğkonumektedir.

Report this wiki page