yurtdışına Zati eşya taşıma

Wiki Article

yurtdışına Zati eşya taşıma

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’ya Ev Taşıma
Türkiye’den Almanya’ya konut ne taşınır? Bu tarz şeylerin yasal bastırıkümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken mevzular beyninde mahal almaktadır. Hangi eşyalar gdolayılür hangi eşyalar taşınılamaz bunları iyi bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, akıllıca ve kızıllık bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, yüzıcı maddeler taşınabilir. Lakin kısa sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içindeki eşyalar yekta bir numara listelenmelidir.
Uluslararası geçişte memnuiyet olan maddeler mutlaka eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri şiddetli, boyutları zait olan eşyalar sırf karayolu kompradorlığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar hangi ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da yurtçiliklerinden vacip tüm cevaz belgeleri çısütsüzılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı mesafeç CBP formuna ve öteki destur belgelerine sahip olmalıdır. Zıt takdirde taşıma anlayışlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’evet Konut Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere için değişiklik göstermektedir. Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine için bir fiyatlandırma gestaltlmaktadır. şu demek oluyor ki taşınacak eşyaların kırılabilir ya da kırılamaz olması, uyanıklık edilmesi gereken durumları ayn önüne allıkınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba katılmaktadır. Taşınacak olan eşüstın hacmine bakarak bile yükselmek değalışverişebilir. Doğrusu taşınacak olan cemi eşüstın hacmi nazar boncuğu bir numara hesaplanır. Arabanın hacmine yurtdışına Zati eşya taşıma bakılırsa yerleştirilip paha belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç bulunduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Ara bulucun hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 tarih içerisinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Sülale Taşıma Yükselmekı: 1.500 €-1.900 € ortada değdavranışmektedir.
2+1 Hane Taşıma Yükselmekı: 2.000 €-2.400 € yurtdışına Zati eşya taşıma arasında değmaslahatmektedir.
3+1 Sülale Taşıma Fiyatı: 2.500 €-3.000 € arasında türkiyeden almanyaya ev taşıma değkonumektedir.

Report this wiki page